Home

Inscrieri facultatea de educatie fizica si sport

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport Bucureșt

Licență. Master. Studii Doctorale. Studii Postuniversitare. Programe de formare. Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Existenţa Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti desfăşurată de-a lungul a nouă decenii se confundă şi se împleteşte cu cea a Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport. Rezultate Master - MANAGEMENTUL ACTIVITATILOR DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT - admitere IULIE 2021; Taxe de studii si alte servicii educationale - anul universitar 2021-2022. Taxele 2021-2022 . Admitere 2021-2022. Grup Facebook - Anul 1, Educatie fizica si sportiva 2021 - 2024. Grup Facebook - Anul 1, Kinetoterapie si motricitate speciala 2021. Facultatea de Educație Fizică și Sport reprezintă locul unde am învățat că nu există nu pot, doar nu vreau sau nu știu. Astfel, îndrumarea spre o căutare continuă și formarea propriilor nostre păreri se regăsesc în procesul de predare. Tabita . Facultatea de Educație Fizică și Sport este locul unde nu contează vârsta, unde. Educatie Fizica si Sport | EFS. Informații sesiune SEM. 2. - Anunț desfășurare sesiuni de examene aferente anului univ. 2020/2021 (CLICK AICI PENTRU A CITI) Înscrieri Educație Fizică - Curs general (facultăți non profil) - Pentru a citi anunțul pentru înscriere la ore și astfel, să aflați mai multe detalii CLICK AICI

Facultatea de Educatie Fizica si Sport - Admitere - UE

Facultatea de Educație Fizică și Sport pregătește specialiști în domeniul culturii fizice și sportive, care să acopere toate formele de activitate fizică. promovarea unor cunoștințe si orientări metodologice moderne în domeniul educației fizice, sportului, kinetoterapiei, al culturii fizice în general Facultatea de Educație fizică și sporturi montane. este singura facultate din țară unde studenții se antrenează în sporturi precum schi fond, schi alpin, snow-board și sanie, valorificând tradiția sportivă și cultura montană a orașului. Oferta educațională este completată de programe de studii dedicate managementului sportiv. Taxe admitere. Taxa de înscriere la concursul de admitere pentru anul universitar 2017-2018 este de 100,00 Lei şi se achită la înscriere.; Taxa de înmatricularepentru anul universitar 2017-2018 este de 150,00 Lei şi se achită în momentul confirmării locului.; Taxa de înscriere la admitere se plăteşte o singură dată pe facultate, indiferent de numărul domeniilor de licenţă la.

Departamentul de Educație Fizică și Sport se adresează studenţilor înscrişi la toate facultăţile Universităţii din Bucureşti. Educaţia permanentă prin mişcare se înscrie în cadrul priorităţilor departamentului, în vederea conştientizării beneficiilor pentru sănătate, prin practicarea de către studenţi a unui sport în scop de întreţinere, destindere sau terapeutic Facultatea de Educație Fizică și Sport pune la dispoziție echipamente moderne pentru activități sportive de actualitate (caiace de agrement, windsurf, kite-surf, echipamente alpine), utilizate în cadrul disciplinelor dedicate: turism, orientare turistică, ski și expediții de practică de înot - vâslit Admitere - sesiunea din iulie 2021 Domenii, programe, forma de învățământ Condițiile de admitere Media de admitere: 60% Media examenului de licenţă; 40% Prezentarea unui CV şi a scrisorii de intenție. Criteriul de departajare a candidaților cu aceeași medie: 1.Media de la examenul de licenţă; 2.Media anilor de Prezentare : Facultatea de Educație Fizică și Sport a fost înfiinţată prin Hotărârea de Guvern HG. nr. 329 din 22/06/1998 publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 237 din 29/06/1998. Înființarea catedrei de educație fizică a avut loc în anul 1969 și a funcționat în cadrul Institutului Pedagogic de 3 ani. În perioada 1990 - 1997 a funcționat în cadrul. Facultatea de Stiinte Socio-umane si Educatie fizica si sport Inscrierile se fac online pe: https://admitere.uvvg.ro/ Admiterea pentru ciclul universitar de licenţă şi ciclul de studii universitare de masterat se organizează în două sesiuni, înainte de începerea anului universitar, respectiv iulie şi septembrie 2021, conform.

Condiții de admitere: 1. Media de la examenul de bacalaureat: 50% 2. Media generală a anilor de liceu la disciplina Educaţie fizică sau echivalent disciplina Pregătire sportivă practică, coregrafie, balet etc. - 50%. Kinetoterapie şi motricitate specială (învăţământ cu frecvență): 35 locuri la buget şi 90 locuri cu tax Facultatea de Educație Fizică și Sport s-a înființat în anul 1960, în cadrul Institutului Pedagogic. Din anul 1998, oferta facultății s-a lărgit prin înființarea specializării Kinetoterapie

Facultatea de Educație Fizică și Sport. Admitere FEFS 2021. Perfecționare didactică. (gradul I și II) Revista. Ghid privind organizarea activităților. în anul universitar 2020 - 2021. Galerie foto Facultatea de Educație Fizică și Sport Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) are o tradiţie de peste 30 de ani în educaţia şi formarea generaţiilor de profesori şi antrenori, a educatorilor de elită din judeţul Constanţa şi nu numai. Facultatea dispune de un corp profesoral de excepţie, foşti sportivi de înaltă performanţă, campioni naţionali ADMITEREA LA FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT ANUL UNIVERSITAR 2020-2021 . IN ATENTIA CANDIDATILOR LA CONCURS ADMITERE IULIE - SEPTEMBRIE 2020: - dosarul de concurs trebuie sa contina OBLIGATORIU ELECROCARDIOGRAMA INTERPRETATA DE MEDIC SPECIALIST CARDIOLOG. La Policlinica pentru Sportivi Craiova primesc adeverinta medicala doar sportivii aflati in evidenta acesteia Educatie fizica si sport - alte facultati PROGRAMUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI DE ADMITERE LA FACULTATEA DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT SESIUNEA SEPTEMBRIE 2018 . 10.09.2018. Proba eliminatorie . Cei care intampina greutati si doresc informatii suplimentare pentru inscriere sa se prezinte cu actele la sediul FEFS (Constanța,.

UBB - Educatie Fizica si Sport - Cluj - Napoc

De ce la noi. Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport îţi pune la dispoziţie echipamente moderne pentru activităţi sportive de actualitate (caiace de agrement, windsurf, kite-surf, echipamente alpine) utilizate în cadrul disciplinelor dedicate: turism, orientare turistică, ski şi expediţii de practică de înot - vâslit Admitere 2021 - Facultatea de Educație Fizică și Sport . STUDII UNIVERSITARE DE LICENȚĂ - PROGRAME DE STUDII, CRITERII ȘI TAXE STUDII UNIVERSITARE DE MASTER - PROGRAME DE STUDII, CRITERII ȘI TAXE 02 Iunie 2021 Workshop - Modalitati de predare in lectia de educatie fizica si antrenamentul sportiv in situatii speciale Planurile de studii urmaresc continuarea formarii profesionale a absolventilor licentiati in Educatie Fizica si Sport in directia formarii competentelor necesare predarii educatiei fizice la ciclul liceal si in invatamantul superior, a organizarii si desfasurarii activitatilor sportive extracurriculare, a educatiei permanente pentru practicarea. Universitatea Dunărea de Jos, prin Facultatea de Educație și Sport, colaborează la implementarea proiectului, alături de celelalte organizații europene partenere, anume Darko Athletics Team (Bulgaria), International Olimpic Truce Center (Grecia)

Conferinţa de finalizare a proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţilor de Educație Fizică și Sport, Științe Sociale și Drept Conducerea Universităţii din Craiova împreună cu echipa de implementare vă invită miercuri, 29.01.2020, de la ora 12.00, în Aula Corneliu Andrei Stroe (sediul Facultăţii de. Taxa de studii: 3300 lei. Criterii de admitere: VARIANTA 1 (Online) Proba 1 - Media de la examenul de bacalaureat. Proba 2 - Media generală la disciplina Educație fizică sau echivalent disciplina Pregătire sportivă practică, coregrafie etc. (discipline înrudite), în anii de liceu. Ponderea notei finale este următoarea: Nota de la. Facultatea de Inginerie Manageriala --> Facultatea de Educatie fizica si Sport --> Facultatea de Psihologie --> FORMULAR ONLINE - INSCRIERE CONCURS DE ADMITERE 2021. Universitatea Ecologica din Bucuresti pune la dispozitie un formular online de inscriere la concursul de admitere pentru sesiunile din vara anului 2021. Etapele inscrierii: 1.

Facultatea de Geografie, Turism și Sport organizeaza admitere pentru toate ciclurile de studii universitare: licenta, masterat si doctorat. Aflati aici mai multe detalii despre organizarea admiterii pentru fiecare program de studiu Facultatea de Educatie Fizica si Sport; Orar inscrieri: Luni - Vineri 9 00 - 16 00. Sambata - Duminica - 10 00 - 13 00. Acte necesare înscrierii: proba vocaţională pe ramuri de sport la alegere. Rezultatul obţinut la proba sportivă are o pondere de 75% în media de admitere Facultatea de Stiinte Socio-umane si Educatie fizica si sport. Facultatea de Stiinte economice, Informatica si inginerie. Proceduri - Înscriere Online Admitere 2021. Calendarul general al Admiterii 2021. Inscrieri la DPPD. Termeni si conditii. ACCES CANDIDAȚI CAZARE 2019 Confirmarea locurilor Candidații care au fost declarați admiși își vor confirma locul după următorul program: 24,25,26 iulie 2019; 29-31 iulie 2019, orele 9.30-12.00; 13.00-15.30, la Secretariatul Facultății de Educație Fizică și Sport (corp D.) Rezultate Admitere 2019 Licență Rezultate admitere educatie fizica si sportiva Rezultate admiter Facultatea de Educație Fizică și Sport. Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) are o tradiţie de peste 30 de ani în educaţia şi formarea generaţiilor de profesori şi antrenori, a educatorilor de elită din judeţul Constanţa şi nu numai

Educatie Fizica si Sport EF

 1. Specializări Educaţie fizică şi sportivă (învăţământ cu frecvență): 45 locuri la buget şi 90 locuri cu taxă Educaţie fizică şi sportivă (la Drobeta-Turnu Severin) (învăţământ cu frecvență): 15 locuri la buget şi 45 locuri cu taxă Condiții de admitere: 1. Media de la examenul de bacalaureat: 50% 2. Media generală a anilor de liceu la disciplina Educaţie fizică sau.
 2. ADMITERE LA FACULTATEA DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT, UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA . Specializări. Educaţie fizică şi sportivă (învăţământ cu frecvență): 45 locuri la buget şi 90 locuri cu taxă. Educaţie fizică şi sportivă (la Drobeta-Turnu Severin) (învăţământ cu frecvență): 15 locuri la buget şi 45 locuri cu taxă Condiții de admitere: 1
 3. Si Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si-a pregatit oferta educationala pentru urmatorul an universitar. Perioada de inscriere este 11 - 16 iulie 2011, 18 - 20 iulie 2011, urmand ca, in cazul in care nu vor fi completate toate locurile, sa se organizeze o sesiune suplimentara si in luna.
 4. Universitatea din Craiova organizează ADMITERE la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Specializări Educaţie fizică şi sportivă (învăţământ cu frecvență): 45 locuri la buget şi 105 locuri cu taxă Educaţie fizică şi sportivă (la Drobeta-Turnu Severin) (învăţământ cu frecvență): 15 locuri la buget şi 45 locuri cu taxă Condiții de admitere: Proba 1

Activități. Data. Înscriere. 08 - 22.07.2021. Afișare liste verificare. 22.07.2021. Desfășurare probă concurs admitere. 23.07.2021. Afișare liste definitive Universitatea din Craiova organizează admitere la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Specializări Educaţie fizică şi sportivă (învăţământ cu frecvență): 45 locuri la buget şi 90 locuri cu taxă Educaţie fizică şi sportivă (la Drobeta-Turnu Severin) (învăţământ cu frecvență): 15 locuri la buget şi 45 locuri cu taxă Condiții de admitere: 1 Facultati si resurse. Facultatea de Medicina; Facultatea de Medicina Dentara; Calendar inscrieri 2021-2022; Examen de admitere la limba română Disciplina Educatie Fizica si Sport; Disciplina Educatie Fizica si Sport. Cadre didactice; Prof. Univ. Paunescu Catalin Constantin

Facultatea de Educație Fizică și Sport Admitere UV

 1. e, cantine, club, baze sportive, etc.) iar în prezent se află în construcție noul campus universitar care va completa baza materială proprie. citeste mai mul
 2. Facultatea de Educație Fizică și Sport s-a înființat în anul 1960, în cadrul Institutului Pedagogic. Din anul 1998, oferta facultății s-a lărgit prin înființarea specializării Kinetoterapie. La această specializare, activitatea este susținută de cadre didactice ale facultății, iar la o serie de discipline specifice, de.
 3. 1995 - sectia devine Facultatea de Educatie Fizica si Sport prin Ordinul Ministerului Invatamantului nr.4622 1997 - este acreditata Facultatea de Educatie Fizica si Sport 1997 - se autorizeaza functionarea Sectiei de Kinetoterapie 1998 - sediul Facultatii de Educatie Fizica si Sport se mută pe str. Brestei, nr.14

Acasă - Facultatea de Educație fizică și sporturi montan

D) Media generala a examenului de bacalaureatNota - pentru a II-a facultate (specializare):1) Absolventii cu diploma de licenta obtinuta in alt profil ori in profilul educatie fizica si sport pot urma o a doua facultate (specializare) in A.N.E.F.S. (conform Ordinului M.E.C. nr. 3270/ 20.02.2004), in limita numarului de locuri cu taxa sau fara. Art. 9. - Participarea elevilor la activitatile de educatie fizica si sport este conditionata de prezentarea avizului medical apt pentru efort fizic sau clinic sanatos. Art. 14. - Participarea elevilor la activitatile de educatie fizica si sport, in functie de starea lor de sanatate, se face astfel: a) copiii, elevii sau. Înscrieri record în acest an la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Babeș-Bolyai, Extensia Bistrița. Dacă în alți ani, în această perioadă, persoanele înscrise reprezentau un procent de aproximativ 30-40%, iată că în acest an, la acest moment, procentul a ajuns la aproximativ 75 % din gradul de înscrieri, un aspect semnificativ care confirmă. Facultatea de Litere şi Arte. Facultatea de Inginerie. Facultatea de Stiinte Socio-Umane. Facultatea de Stiinte. Facultatea de Medicina. Facultatea de Stiinte Agricole Industrie Alimentara si Protectia Mediului. Facultatea de Stiinte Economice. Departamentul pregatirea personalului didactic. Invatamant la distanta. Institutul de Studii. Educatie fizica și sport IV. Discipline facultative. Complemente de fizica II. Voluntariat II . Anul III. Semestrul I. Discipline fundamentale. Termodinamica si Fizica statistica. Discipline de specialitate. Proprietati magnetice ale substanței. Fizica plasmei. Fizica fluidelor. Curs optional 4 Introducere in gravitație și cosmologie sau.

Facultatea de educatie fizica si sport admitere 2021 Admitere - Învățământ de licență 2019 - Facultatea de . CAZARE 2019 Confirmarea locurilor Candidații care au fost declarați admiși își vor confirma locul după următorul program: 24,25,26 iulie 2019; 29-31 iulie 2019, orele 9.30-12.00; 13.00-15.30, la Secretariatul Facultății de Educație Fizică și Sport (corp D.) Rezultate. Universitatea Nationala de. Educatie Fizica si Sport. 1. Modul online de inscriere pentru Erasmus+. 2. Modul online de echivalare pentru studentii Erasmus+ Institutie de învatamânt superior acreditata, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a sistemului national de învatamânt Facultatea de Educație Fizică și Sport, Bucureşti. Adresa: Șoseaua Berceni, Nr. 24, Sector 4, București, (Apărătorii Patriei) Telefon: Decanat 021 455 10 30.

Educatie Fizica si Sport Taxe admiter

Departamentul de Educaţie Fizică și Sport - UniBu

Selectare Departamentul Educatie Fizicä si Motricitate Specialä Selectare Alexandru BONDOC-IONESCU Selectare curs Educatie Fizicä si Sport — Facultatea de Muzicä (sesiune-SEPTEMBRlE 2020) Selectare înscriere curs In continutul cursului studentii vor gäsi criteriile de evaluare la disciplina Educatie Fizicä si Sport Facultatea de Educatie Fizica si Sport Pitesti, Pitești. 2.386 de aprecieri · 1 discută despre asta. PREZENTAREA FACULTĂŢII DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT Facultatea de Design de mobilier și inginerie a lemnului ; Facultatea de Inginerie mecanică; Facultatea de Inginerie tehnologică și management industrial; Facultatea de Silvicultură și exploatări forestiere; Facultatea de Știinta și ingineria materialelor; Facultatea de Drept; Facultatea de Educație fizică și sporturi montan Oferte noi pe post de Profesor-educatie-fizica. Angajatori de top. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 40.000+ oferte recente din România și peste hotare Admitere 2018 Facultatea de Educatie Fizica si Sport Iasi. Adresa: Str Toma Cozma nr. 3 Tel: 0232-201.026, 0232-201.027, fax 0232-201.12

Facultatea de Educatie Fizica si Sport Pitesti . Nearby gyms & sports facilities. Academiei Level Fit Lalelelor, nr. 12, Cartierul Pandurasul, Târgu Jiu data limita pentru inscrieri 1 Decembrie ! ⌛ Mai multe detalii pe pagina evenimentului Semimaraton Pe Argeș în Jos ediția a V-a sau 0745.959.374 Powered by Dragos Ciobanu. Facultatea de Educatie Fizica si Sport Galati. 3 hrs · Universitatea Dunărea de Jos din Galați. 9 hrs. Au fost publicate procedurile privind înscrierea în anul universitar 2021-2022 a candidaților admiși la ciclurile I și II (licență și master), atât pentru candidaţii admişi atât la buget cât și pentru cei la taxă. (LIFE, 17.00) CAMPIONAT - HANDBAL - STUDENTI / Au inceput inscrierile pentru Campionatul de Handbal la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.(CUZANET, Iasi, 13 octombrie). Mai multe despre Facultatea de Educatie Fizica si Sport: Model CV. Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Craiova. 2.8K likes. FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT, CRAIOV

Alături de partenera ei, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Kinetoterapie încearcă să consolideze prestigiul naţional şi internaţional al Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, instituţie de învăţământ superior care va împlini în luna iunie 95 de ani de existenţă Mai multe despre Facultatea de Educatie Fizica si Sport: Model CV. Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri

Universitatea Bogdan-Voda din Cluj-Napoca este o optiune solida pentru cei care doresc sa-si continue studiile. Facultatea de Stiinte Economice, Facultatea de Drept, Facultatea de educatie fizica si sport, Management, Finante si banci, Contabilitate si informatica de gestiune, Economia comertului, turismului si serviciilo Universitatea de Vest Adresa: Blvd. V. Parvan, Nr. 4: Facultatea de Fizica Adresa: Blvd. V. Parvan, Nr. 4: Facultatea de Arte si Design Adresa: Str. Oituz, Nr.

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - Universitatea

4. Selectare Facultatea de Educatie Fizică şi Sporturi Montane 5. Selectare Departamentul Educaţie Fizică şi Motricitate Specială 6. Selectare Alexandru BONDOC-IONESCU Alexandru 7. Selectare curs EXAMEN CREDITAT-RESTANTA si selectati facultatea la care studiati 8. Selectare înscriere cur Browse: Home / Inscriere Educatie fizica - semestrul al II-lea 2011/2012. Inscriere Educatie fizica - semestrul al II-lea 2011/2012 Orele de educaţie fizică se desfăşoară pe ramuri de sport, studenţii având posibilitatea de a opta pentru una dintre ele. Școala altfel la Facultatea de Științe Economice - 17-21 octombrie. Mai jos regăsiţi adresa trimisă de Facultatea de Geografie, Turism şi Sport - Departamentul de Educaţie fizică, Sport şi Kinetoterapie referitoare la înscrierea la disciplina Educaţie fizică în anul universitar 2011/2012, scutiri, programul cadrelor didactice

Educație Fizică și Sport - Admitere Master - Admitere 2021

Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Spiru Haret beneficiaza de toate conditiile pentru desfasurarea unui proces didactic, de invatamant modern. Cadre didactice prestigioase, cu o inalta calificare academica si sportiva (profesori si conferentiari universitari, antrenori emeriti, maestri emeriti si maestri ai sportului. Regulament educatie fizica si sport - Facultatea de Studii Europene. Facultatea de Studii Europene este o structură academică în cadrul Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Facultatea de Studii Europene acordă diplomă de stat pentru licențierea în relaţii internaţionale şi studii europene, domeniul relații.

Inscriere Online - Admitere 2020

Facultatea de educație fizică și spor

Alumni Days - Facultatea de Educație Fizică și Sport VINERI, 11 IUNIE 2021 Interval orar - 16:00 - 19.00 - Absolvenții F.E.F.S. participanți vor vizita Parcul Sportiv Dr. Iuliu Hațieganu și clădirea facultății, iar apoi vor participa la o masă rotundă, prilej cu care vor discuta cu foștii lor colegi și profesori A absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane din Brasov. Dupa iesirea din circuitul de performanta, Vlad Calfa s-a specializat in clase speciale (TRX, pilate, yogilates etc.) si seminarii de nutritie si detoxifiere in Marea Britanie, la Londra, in cadrul Steiner Training, cea mai mare companie din lume in domeniul SPA UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT BUCUREȘTI FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT POST ASISTENT UNIVERSITAR, POZITIA 27 DEPARTAMENTUL EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORTIVĂ A) Descrierea postului scos la concurs Post de asistent universitar, disciplinele Bazele generale ale atletismului, Teoria și practic Inscrierea online este practicata cu succes de mai multi ani la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, iar in 2014 facilitatea va fi disponibila pentru toate facultatile UAIC, cu exceptia celei de Educatie Fizica si Sport. Platforma de inscrieri va putea fi folosita si de catre candidatii la admiterea la master, in perioada 16-25.

Inscriere Online - Admitere 202

 1. Comunicat. Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport din cadrul Universităţii de Vest Vasile Goldiş din Arad reprezintă o structură academică dinamică și modernă, printre ale cărei scopuri primordiale se numără acoperirea cererii existente pe piaţa forţei de muncă, în domeniul ştiinţelor sociale, umaniste şi al educaţiei fizice şi sportului
 2. Tematica examenului de licenta la specializarea EDUCATIE FIZICA SI SPORTIVA SESIUNEA IULIE, SEPTEMBRIE 2021, FEBRUARIE 2022 MODEL CERERE DE INSCRIERE PENTRU EXAMENUL DE LICENTA Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale. Alba Iulia, Strada Unirii nr. 15-17
 3. Educatie fizica si sport . REGULAMENT oLIMPIADA DE PREGATIRE SPORTIVA TEORETICA. Detalii Creat: Vineri, 22 Martie 2019 12:33 Facultatea de geografie /Universitatea din Bucuresti 10-09-2019. Oferta educationala CREDIS - Universitatea Bucuresti 14-01-2017. Lista documente de interes public actualizata mar 2017.
 4. Urmeaza Stiintele comunicarii, cu 16,78/loc, si Asistenta sociala, ambele de la aceeasi facultate, cu 9,93/loc. La Drept, concurenta finala este de 8,59/loc, apropiata de specializarea Stiinta mediului din cadrul Facultatii de Geografie - 8,2/loc. Facultatea de Educatie Fizica si Sport are anul acesta 7,64 candidati/loc, fiind urmata de.
 5. Editeaza Facultatea de Educatie Fizica si Sport Brasov Bulevardul Eroilor 25, corp T, 50003 Brașov, Braşov cum sa obti Forumul studentilor universitati spiruharet vine in ajutorul tau cu rezolvari grile informati pretioase ,inscrieri la facultate,si multe altele te asteptam alaturi de noi
 6. Protocoalele de colaborare incheiate cu partenerii sociali si cluburile sportive semnate in vederea desfasurarii stagiilor de practica de specialitate pentru studentii Facultatii de Educatie Fizica si Sport:. Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj ()Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj ()Şcoala Gimnazială Specială Sf
 7. Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Scoala de Antrenori Ioan Kunst Ghermanescu Antrenor Academia Atletico Madrid Pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani, ne dorim sa dezvoltam elementele de baza ale fotbalului, in special pe partea tehnica si, totodata, sa dam prilejul celor mici sa poata corecta elemente de baza precum.

Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti anunta pe site-ul sau ca organizeaza, pentru absolventii de liceu fara bacalaureat, un Curs de tehnician maseur, structurat pe 4 module Înscrierile pentru etapa finală se fac la Universitatea din Pitești, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, până la data de 22.05.2015, la nr. de fax. 0348453321 sau aurperf@yahoo.com , telefon nr. 074620133 Director Departamentul de Educatie Fizica si Sport - Prof. univ. dr. Constantin PEHOIU Director Departamentul de Istorie - Conf. univ. dr. Marian COSAC Director Departamentul de Geografie - Conf. univ. dr. Gica PEHOIU Secretar şef - Georgeta STOIAN . Programe de studii universitare de licent FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT . Specializarea - EDUCATIE FIZICA SI SPORT A) Proba de aptitudini motrice (eliminatorie) - practic Candidatii care nu obtin cel putin nota 5.00 (cinci) la aceasta proba, sunt eliminati din concurs Sit-ul oficial al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Facultatea noastra pregateste specialisti in domeniile Educatie Fizica si Sport si Kinetoterapie. Specializarile Educatie Fizica si Sportivă si Kinetoterapie şi motricitate specială din cadrul Universitati

Examen de finalizare studii. Practică pedagogică Religie. Didactica Religiei. TP 2 Educatie fizica si sport. TP 1 Educatie fizica si sport. TP 2 Limba Franceză. TP 1 Limba Engleză. Științe ale Educației. Facultatea de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimen... Facultatea de Ştiinţe Politice, Litere şi Comunicare. Facultatea de. Educatia fizica - Ordin nr.520/2007 din 06.03.2007Ordin pentru aprobarea Metodologiei privind eliberarea scutirilor medicale de la orele de educatie fizica si sport pentru elevi si studenti si a Baremului medical cu a) Cerere de inscriere (formular tipizat, eliberat de Universitate); b) diploma de bacalaureat sau diploma echivalentă cu aceasta recunoscută de ME în original.Pentru candidaţii care au aplicat şi la o altă facultate este necesară o copie legalizată a diplomei de bacalaureat (sau echivalenta) însoţită de o adeverinţă de la facultatea unde se află actele în original Art. 14 (1) Reprezentantii cadrelor didactice si de cercetare si ai studentilor in Senatul Academiei de Studii Economice din Bucuresti sunt alesi prin vot universal, direct si secret. Art. 16 (1) Membru al Senatului ASE poate fi orice cadru didactic sau cercetator titular in cadrul institutiei, care indeplineste conditiile prevazute la art. 1 alin Vezi AICI tot ce trebuie sa stii despre admiterea la Facultatea de Educatie Fizica si Sport - calendar, inscriere, probe de concurs, actele necesare, taxe si cifra de scolarizare Facultatea de Teologie Ortodoxa are 4 specializari: Pastorala, Didactica, Asistenta sociala si Arta sacra

Admitere La Facultatea De Educaţie Fizică Şi Sport

Facultatea de Istorie - Geografie. Astazi,pentru prima oara m-am simtit mandra ca sunt studenta la Facultatea de Geografie. (9) Calendarul admiterii perioada de înscriere: între 11-15 septembrie 2017, zilnic între orele 09. 074, 0232-201. Telefon: 031-425. Jul 21, 2015 · ADMITERE 2015. Admitere 2018 Facultatea de Educatie Fizica si Sport Iasi A pregatit copii si a participat la evenimente si spectacole de dans si gimnastica pentru copii. Este licentiata in sport la facultatea de educatie fizica si sport a Universitatii Ecologice. In cadrul facultatii a participat la concursuri de aerobica unde a castigat 2 medalii de aur si 2 medalii de argint. Detine diploma de instructor sportiv Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronica si Mecanica Adresa: B-dul Muncii nr.103-105, cod 400641, Cluj-Napoca, România Decanat: Tel. 0264/401602 - Facultatea de Drept (cursuri de ZI si FR) - Facultatea de Stiinte Economice . Specializarile: Contabilitate si informatica de gestiune. Economia comertului, turismului si serviciilor - Facultatea de Educatie Fizica si Sport (cursuri de ZI, cu posibilitatea de a alege, dimineata sau dupa-amiaza) Admitere 2008: - perioada inscriere: pina pe 31. In sensul acesta am fi incantati sa-i avem alaturi de noi la turneu pe cei de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport Iasi si pe elevii de la Liceul cu Program Sportiv Iasi, institutii care prin doamna decan Beatrice Abalasei, respectiv domnul director Ilie Gheorghica ne-au transmis ca vor fi alaturi de noi prin implicarea studentilor si.

admitere - Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoc

 1. Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București a fost reprezentată de lector univ. dr. Mihaela Stîngu, lector univ. dr. Simona Iftimescu și lector univ. dr. Elena Marin în cadrul unei întâlniri de 17 Iunie 2021 Incluziune și echitate..
 2. Etichetat: facultatea de educatie fizica si sport. 0. ADMITERE 2021. 25 iun., 2021. ADMITERE LA FACULTATEA DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT, UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA

Home - Facultatea de Educație Fizică și Spor

 1. SPORT, SANATATE, ARMONIE. Grădinița cu PP Căsuța cu Povești Craiova organizează în ziua de 05.05.2016, în cadrul Proiectului Județean SPORT, SANATATE, ARMONIE, concursul județean cu același nume. Concursul se adresează tuturor cadrelor didactice şi copiilor din învăţământul prescolar si primar - clasa pregatitoare
 2. Tipul de taxa --- Taxă de înscriere la examenul de finalizare a studiilor de licență și masterat-absolveți UVT care nu au susținut licența/disertația în sesiunea promoției Alegeti ciclul de studi
 3. Programul biroului este de luni până vineri, între orele 12:00 - 15:00. Înainte să-ți iei diploma de la Rectorat trebuie să completezi și un formular pe la care îl vei găsi la calculatoarele de lângă biroul de ridicare a diplomelor. Nu uita să ai la tine buletinul! Pentru ridicarea diplomelor nu se percepe nicio taxă
 4. Facultatea de Educatie Fizica si Sport - candidatii vor sustine probe sportive, respectiv un test la Biologia de clasa a IX-a pentru specializarea de Kinetoterapie Facultatea de Informatica - candidatii vor da examen de admitere la matematica sau informatica (la alegere

Facultatea de Educație Fizică și Sport - Admitere UO

Departamentul de Fizică îşi asteaptă viitorii studenţi. Absolvenţii de liceu care au afinitate pentru ştiinţe exacte şi mai ales pentru fizică sunt aşteptaţi până spre sfarşitul lunii iulie să se înscrie pe unul din cele 65 de locuri bugetate. Admiterea se face pe bază de dosar la toate cele trei specializări: fizică, fizică informatică şi fizică medicală Facultatea de Electronica, Comunicatii si Calculatoare. Adresa:Str.Targul din Vale, nr.1, Pitesti - Arges; Tel/Fax: 0348 45 32 00. Conditii de admitere: -media generala a examenului de bacalaureat - pondere 50%; - nota la proba scrisa obligatorie a profilului, la bacalaureat Facultatea de Educatie Fizica si Sport desfasoara admitere pana pe 25 iulie, pe cand Facultatile de Chimie, Biologie, Geografie - Fizica - Litere, Istorie si Teologie, pana in 27 iulie. Cea mai mare concurenta o inregistreaza specializarea Informatica, unde pe cele 45 de locuri bugetate au concurat aproape 450 de candidati, proportia fiind. Facultatea de Medicina - Departament 9 - Medicina Fizica si de Reabilitare. Departament 9 - Medicina Fizica si de Reabilitare. Director Departament. Prof. Univ. Dr. Ionescu Anca Mirela. Disciplina. Medicina Fizica si de Reabilitare. Sef Disciplina. Prof. Univ. Dr. Nica Sarah Adriana

Facultatea de Educatie Fizica si Spor

Facultatea de Stiinte Umaniste. Centre de cercetare - Centrul de cercetare a Istoriei Relatiilor Internationale si Studii Culturale Grigore Gafencu - Director Prof.univ.dr. Silviu Miloiu; - Centrul pentru studiul mediului, habitatului, activitatilor motrice si de timp liber Director Prof.univ.dr. Constantin Pehoiu Universitatea din Oradea . Admitere 2021 . DESPRE NOI. Facultăţi. Conducerea UO. Managementul Calităţi Facultatea de Educatie Fizica si Sport. Adresa: Str. Lunii, nr. 6, Brasov, 500327 BRASOV Telefon: 0268/319948 Fax: 0268/330270 E-mail: univbar@email.r