Home

Fabrica techtex

TECHTEX is a vertically integrated company, now producing all the necessary parts to manufacture masks and protective equipment, and which can supply the necessary medical textiles for Romania, with superior quality and fair prices. It is continually investing in top of the range machinery and equipment, both for the production of medical. Două noi linii tehnologice automatizate pentru producţia de măşti chirurgicale au fost instalate la fabrica Techtex, în acest fel capacitatea de producţie actuală urmând să crească la 350.000 de bucăţi/zi, a anunţat, marţi, pe propria pagină de Facebook, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu După finalizarea investiției, fabrica TECHTEX va avea o capacitate de producție de peste 300 milioane mp/an de material textile pentru uz medical din care se vor putea produce: Măști de protecție: peste 100 de milioane buc/an; Halate și combinezoane: 4 milioane buc/an; Bonete: 30 milioane buc/an; Lenjerii de unică folosință: 7.

Fabrica Techtex va fi utilată și cu o linie de producție de măști FFP 2 (clasă superioară de protecție), care va fi pusă în funcțiune săptămâna viitoare, iar până la sfârșitul lunii va mai intra în producție încă o linie de măști chirurgicale Această linie tehnologică este deja comandată și va pleca spre fabrica TECHTEX la data de 15 aprilie, urmând a intra în producție în a doua parte a lunii. Vor urma, de asemenea, și alte etape de extindere a producției. Momentan, compania realizează și circa 1.000 de combinezoane de protecție/zi, dar intenționează să producă.

Know-how si inovatie: in domeniul textilelor tehnice proiectam tesaturi speciale pentru cerintele din domeniul tehnic. Acestea isi gasesc intrebuintarea in industria auto, aerospatiala, in constructii de masini, precum si in tehnica medicala si de mediu. Cream solutii specializate de la productia de tesaturi pana la confectia de accesorii textile Tag: fabrica Techtex VIDEO Ludovic Orban anunță că românii pot face plajă și cu cearșaful: 'Vom face o revenire în Anexa 3, facem corectura' Premierul Ludovic Orban a precizat că se va veni cu o nouă completare în ceea ce priveşte măsura..

Techte

Fabrica Techtex a instalat două noi linii tehnologice

Le mulțumesc celor de la Techtex, membră a grupului Taparo, care produc materialul exterior al măștilor, primele două straturi, dar de acum și produsul finit. Vom ajuta compania românească să investească în continuare pentru a produce și ultimul strat pentru măști tot în țara noastră Astăzi a devenit unul dintre antreprenorii cheie în producţia de măşti. Fabrica de textile tehnice Techtex, din grupul Taparo, a instalat o linie de producţie de măşti, care ajunge la o capacitate de 3,5 milioane de astfel de produse lunar, conform datelor transmise de Ioan Filip Echipamentele de protecție produse de fabrica Techtex din Bihor, parte a grupului maramureșean Taparo, se găsesc în lanțurile de retail Lidl și Carrefour sub brandul Dr. Albert. Măștile noastre chirurgicale asigură o eficiență de filtrare bacteriană de 98% și sunt înregistrate de Ministerul Sănătății. În urma testelor Ministerului Apărării Naționale (MAN) s-a constatat.

TECHTEX produce acum toate componentele necesare realizării măștilor și echipamentelor de protecție. Taparo. 29K views · August 10, 2020. 1:55. TECHTEX, prima fabrică de textile medicale, cu capital sută la sută românesc #workinprogress #indezvoltare. Taparo. 6.2K views · July 22, 2020 Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul vizitei efectuate la fabrica Techtex din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, că este foarte important că o companie românească reuşeşte într-un timp foarte scurt să fabrice măşti chirurgicale şi măşti FFP2 5/29/20 Declaratie de presa a PM L Orban la fabrica Techtex Dekor Techtex produce uși tip rulouu cu lamele având dimensiunea de 55 sau 77 mm, în funcție de dimensiunile proiectului și cerințele de rezistență și izolare termică Rulouri transparente Dekor Techtex fabrica rulouri transparente pentru închiderea teraselor și a spațiilor rezidențiale în varianta pe tambur sau cu casetă și. Premierul Ludovic Orban a afirmat vineri ca a trimis Corpul de control la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a ancheta derularea contractului pentru lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva si motivele rezilierii acestuia in august 2019. L-am trimis deja, le-a raspuns Ludovic Orban jurnalistilor la finalul vizitei efectuate la fabrica Techtex din Targu Lapus.

Grupul TAPARO investește 20 de milioane de euro în prima

Ce reguli va trebui să respectăm la terase! Ludovic Orban a spus totul. Premierul Ludovic Orban a făcut o vizită la fabrica Techtex, din județul Maramureș. La finalul vizitei, premierul a susținut o serie de declarații. Am auzit vestea că aici se fabrică măști foarte bune și se pune la cale realizarea producției, pentru prima. Astfel, Techtex a ajuns la o capacitate de 50 milioane de măşti pe lună, 600 mil. de măşti pe an şi circa 1,5 mil. de combinezoane, capeline şi botoşi pe an. În 2021, după ce toate noile capacităţi vor intra în producţie, oficialii Techtex se aşteaptă ca cifra de afaceri a companiei să se apropie de 100 mil. euro. Din luna. L-am trimis deja, le-a răspuns Ludovic Orban jurnaliştilor la finalul vizitei efectuate la fabrica Techtex din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş. În şedinţa de guvern de miercuri, şeful Executivului i-a solicitat ministrului Transporturilor să sesizeze Parchetul cu privire la măgăriile făcute de cei responsabili de.

Această linie tehnologică este deja comandată și va pleca spre fabrica Techtex la data de 15 aprilie, urmând să intre în producție în a doua parte a lunii. Compania anunță alte etape de extindere a producției, pentru că vrea să ajungă la circa 10 milioane de măști pe lună și să producă bonete, lenjerii de unică folosință. Dialog Textil - Revista industriei de textile și confecții din România - Dialog Textil. ASOS vinde Topshop lanțului american Nordstrom. Nețesuta Bemliese™ a primit certificat durabil de la TÜV AUSTRIA. Noi reguli de TVA aplicabile comerțului electronic din UE

Techtex, fabrică de textile medicale cu capital românes

 1. Fabrica de textile tehnice Techtex, membra a Taparo, a anuntat o linie de productie a mastilor sanitare. Aceasta va produce aproximativ 3,5 milioane de masti lunar, dupa cum a anuntat si Ioan Filip, scrie zf.ro
 2. Reprezentanţii Techtex susţin că măştile chirurgicale pe care fabrica românească le produce asigură o eficienţă de filtrare bacteriană de 98%, peste reglementările Spaţiului Economic European, dar are şi rezistenţă la stropire, avantaj important în ceea ce priveşte prevenirea infectării cu COVID-19
 3. TrendTex is the leading wholesale fabric distributor in Canada. We represent some of the best fabric lines the industry has to offer such as Moda, Hoffman California, RJR, Cotton + Steel, Benartex, Michael Miller and Stof
 4. Ministrul Economiei a anunţat, marţi, pe pagina personală de Facebook, faptul că două noi linii tehnologice automatizate pentru producţia de măşti chirurgicale au fost instalate la fabrica Techtex, în acest fel capacitatea de producţie actuală urmând să crească la 350.000 de bucăţi/zi
 5. Descrierea jobului - România Techtex - fabrica romaneasca de echipamente de protectie personala si medicala este in cautare de Operatori pentru unitatea de productie din Cicârlău (lângă Baia Mare, jud. Maramureș) Responsabilitati principale: - operarea masinilor..
 6. Fabrica Taparo produce 300.000 de măști pe zi. Compania Techtex, membră a grupului Taparo, a pus în funcţiune încă două linii tehnologice automatizate pentru producţia de măşti chirurgicale, activitatea desfăşurându-se în patru schimburi pentru a creşte capacitatea de producţie la 300.000 de bucăţi pe zi, informează un.

Compania Techtex, specializată în producţia de textile tehnice şi parte a grupului Taparo, a început producţia de măşti chirurgicale pe prima linie instalată, urmând ca în următoarele săptă­mâni să primească alte trei linii de pro­ducţie şi să ajungă la o capacitate de 500.000 de măşti pe zi. Suntem cu linia de măşti în probe tehnologice.. Această linie tehnologică este deja comandată și va pleca spre fabrica TECHTEX în 15 aprilie, urmând a intra în producție în a doua parte a lunii. Vor urma, de asemenea, și alte etape de extindere a producției. Momentan, compania realizează și circa 1.000 de combinezoane de protecție/zi, dar intenționează să producă bonete.

Două noi linii tehnologice automatizate pentru producţia de măşti chirurgicale au fost instalate la fabrica Techtex, în acest fel capacitatea de producţie actuală urmând să crească la 350.000 de bucăţi/zi, a anunţat pe propria pagină de Facebook, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu. () La Techtex, parte a grupului Taparo, au fost [ Fabrica Textile Medicale din Arad, filiala de producție a grupului francez Thuasne, a trimis jumătate dintre angajați în șomaj tehnic. Grupul Thuasne este cunoscut pe piața dispozitivelor medicale, iar la Arad se produc textile medicale de întreținere precum centuri lombare, glezniere elastice, lenjerie intimp medicinală și ciorapi medicinali Techtex, noua fabrica din Cicârlău (langa Baia Mare, jud. Maramures) este în cautare de Muncitori / Operatori echipamente si utilaje pentru sectia de productie material textil netesut. CANDIDATUL IDEAL - Absolvent studii medii; - Cunostinte/ abilitati de operare utilaje..

La data de 10 martie, conducerea TAPARO răspundea unui chestionar al Comisiei Europene anunțându-și intenția de a produce măști de protecție aici, în Măştile chirurgicale şi FFP2, dar şi alte echipamente vor fi produse integral de fabrica Techtex de la Târgu Lăpuş mai 30, 2020 | COVID-19 , INDUSTRIE , Romania , SANATAT Firma Techtex, membra a grupului Taparo, este cea care produc mastile. Astazi a inceput productia primelor masti in Romania! Cu toate motoarele turate mergem inainte. S-a inceput instalarea utilajelor si testul de productie. In scurt timp vor produce 150.000 de masti pe zi - peste 4 milioane de masti lunar Răspunsul premierului a venit la finalul vizitei efectuate la fabrica Techtex din Târgu Lăpuș. În hotărârea de guvern pe care am dat-o privitor la deschiderea plajelor, acolo, într-adevăr am specificat că pe plajele amenajate, pe plajele amenajate, menţionez, accesul se face cu şezlonguri care trebuie să fie la 2 metri Ludovic Orban a făcut, vineri după-amiază, o vizită la fabrica Techtex din Târgu Lăpuş, cea care va realiza producţia acestui strat filtrant pentru măştile chirurgicale. Se pune la cale realizarea, producţia pentru prima oară în România a stratului filtrant din cadrul măştilor chirurgicale, măştilor FFP2, stratul care.

TECHTEX, prima companie care produce în România măști

 1. Astăzi, 29 mai, cu ocazia vizitei guvernamentale la fabrica Techtex din Târgu Lăpuș, Filip a prezentat și prima producție de măști de protecție destinate copiilor și a anunțat că în curând va demara și producția de măști chirugicale FFP2 (cu grad ridicat de protecție)
 2. Specificatii numele companiei techtex tip job full time descriere techtex, noua fabrica din cicârlău (langa baia mare, jud. Maramures) este în cautare de muncitori / operatori echipamente si utilaje..
 3. Premierul a vizitat vineri fabrica Techtex, din Târgu Lăpuș, care produce măști sanitare și echipamente de protecție medicală și a mers ulterior la Cicârlău, unde urmează să fie realizată o nouă fabrică
 4. Grupul de firme Taparo din oraşul Târgu Lăpuş urmează să producă în viitorul apropiat până la 10 milioane de măşti de protecţie lunar, acestea urmând a fi livrate spitalelor şi unităţilor medicale din România în care se tratează pacienţii afectaţi de COVID-19, dar şi farmaciilor, instituţiilor publice cât şi unor magazine, a anunţat, vineri, managerul Ioan Filip
 5. istru la fabrica Techtex din Târgu lăpuș, producătoare de măști sanitare și echipamente de protecție medicală dar și la viitoarea fabrică de același gen de la Cicârlău, acestea fiind doar cele mai mari evenimente din ultimele 3 luni de zile
 6. ica seara cu entuziasm ca a inceput productia primelor masti sanitare in Romania. Cu toate motoarele turate mergem inainte. S-a inceput instalarea utilajelor si testul de productie. In scurt timp vor produce 150.000 de masti pe zi - peste 4.
 7. Apoi, au descins în Maramureș, la fabrica Techtex, din Târgu Lăpuș, care produce măști sanitare și echipamente de protecție medicală la Cicârlău, unde urmează să fie realizată o nouă fabrică

Muncitori / operatori productie. Salvează. TECHTEX. Oradea, Bihor. Techtex, fabrica de producție material textil nețesut din Oșorhei, recrutează MUNCITORI PENTRU PRODUCȚIE / OPERATORI ECHIPAMENTE ȘI UTILAJE Se caută persoane care au abilități te Techtex, fabrica de producție material textil nețesut din Oșorhei, recrutează MUNCITORI PENTRU PRODUCȚIE / OPERATORI ECHIPAMENTE ȘI UTILAJE. Se caută persoane care au abilități tehnice, vor să învețe lucruri noi și au disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi planificate L-am trimis deja, le-a raspuns Ludovic Orban jurnalistilor la finalul vizitei efectuate la fabrica Techtex din Targu Lapus, judetul Maramures. In sedinta de guvern de miercuri, seful Executivului i-a solicitat ministrului Transporturilor sa sesizeze Parchetul cu privire la magariile facute de cei responsabili de lucrarile efectuate in. În primăvară, în contextul izbucnirii pandemiei de coronavirus și a penuriei de măști de protecție, Ministerul Economiei a anunțat că două noi linii tehnologice automatizate pentru producția de măști chirurgicale au fost instalate la fabrica Techtex, în acest fel capacitatea de producție actuală urmând să crească la 350.000. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăți pe zi, respectiv 15.000.000 de măști lunar, a scris ministrul. Acesta a mai adăugat că firma care le produce se numește Techtex SRL, cu sediul in Bihor, membră a grupului Taparo. Le mulțumesc celor de la Techtex, membră a grupului Taparo, care produc materialul exterior al.

Techtex, prima fabrică de textile medicale cu capital românesc, a creat brandul Dr. Albert pentru măştile made in Romania ♦ Techtex, o companie din grupul Taparo, una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale din sectorul mobilierului tapiţat, poate produce lunar 50 milioane de măşti.. Vizita premierului Ludovic Orban la fabrica Techtex. Vizita premierului Ludovic Orban la fabrica Techtex. Vizita premierului Ludovic Orban la fabrica Techtex Declarații ale premierului Ludovic Orban susținute după vizita la fabrica Techtex [Check against delivery] Ludovic Orban: Bună ziua! Mulţumim pentru invitaţie. Am venit într-un desant important de la nivel guvernamental, pentru că am auzit vestea că aici în Târgu Lăpuş se fabrică măşti foarte bune şi nu numai măşti foarte. TAPARO anunță azi implementarea unui proiect grandios pentru securizarea materialelor textile și asigurarea necesarului pentru producția strategică de echipamente de protecție medicală și de igienă personală: TECHTEX - prima fabrică românească de textile medicale

TechTex:materiale textile tehnice din casa Topp Textil

 1. Producătorul român TECHTEX din Oradea, care face parte din Grupul Taparo din Tg Lăpuş Maramureş, produce acum 15 milioane de măști chirurgicale/lună și crește continuu capacitatea de producție, astfel că, de luna viitoare, odată cu instalarea unei noi linii tehnologice automatizate, va putea realiza 30 de milioane de măști chirurgicale/lună. Întreg procesul de producție se.
 2. UAV, partener al grupului TAPARO. Industria textilă este viabilă și are șanse de dezvoltarea declarat ieri, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, unul din cei mai importanți antreprenori din domeniul textilelor, dr.ing. Filip Ioan, care deține grupul TAPARO. În perioada pandemiei, fabrica de textile Techtex, din cadrul.
 3. TECHTEX a pus în funcțiune prima linie de producție a materialului filtrant din România. Noua linie tehnologică poate produce deja până la 50 de tone de material filtrant/lună, urmând a-și extinde capacitatea lunară la 150 de tone, odată cu dezvoltarea noii fabrici de lângă Baia Mare
 4. Fabrica de steaguri nu este singura care produce măști de protecție. Compania Techtex, membră a grupului Taparo, o fabrică de mobilă din județul Maramureș, a început de câteva zile producția. Ministrul Economiei estimează că fabrica va putea produce curând 15 milioane de măști lunar
 5. Industria textilă este viabilă și are șanse de dezvoltarea declarat ieri, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, unul din cei mai importanți antreprenori din domeniul textilelor, dr.ing. Filip Ioan, care deține grupul TAPARO. În perioada pandemiei, fabrica de textile Techtex, din cadrul grupului a devenit unul din cei mai mari furnizori de măști după instalarea unei.
 6. iştri din Guvern, a vizitat, vineri, fabrica de echipamente şi producţie medicală Techtex din oraşul Târgu Lăpuş. Ca element de noutate, compania i-a prezentat premierului prima serie de măşti de protecţie destinate copiilor

Fabrica Techtex - Pagina 1 - Stiri pe surse - Cele mai noi

 1. UAV partener al grupului TAPARO. 24/03/2021. Industria textilă este viabilă și are șanse de dezvoltarea declarat ieri, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, unul din cei mai importanți antreprenori din domeniul textilelor, dr.ing. Filip Ioan, care deține grupul TAPARO. În perioada pandemiei, fabrica de textile Techtex, din.
 2. Vezi informații și află prețuri pentru Rolete si rulouri textile pentru interior DEKOR TECHTEX. Roletele textile DEKOR TECHTEX adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentand o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, in anumite situatii putand inlocui jaluzelel
 3. Reprezentanţii Techtex susţin că măştile chirurgicale pe care fabrica românească le produce asigură o eficienţă de filtrare bacteriană de 98%, peste reglementările Spaţiului Economic European, dar are şi rezistenţă la stropire
 4. Măștile sanitare nu vor fi singurele produse sanitare pe care compania din Târgu Lăpuș le va fabrica. Tot în Bihor, la Techtex, membră a grupului de firme Taparo, se vor produce și combinezoane sanitare, halate, bonete și alte echipamente de protecție atât de necesare în aceste momente
 5. Prima fabrica de textile medicale cu capital 100% romanesc are in planul de afaceri producerea de masti chirurgicale si FFP2 la preturi accesibile pietei interne si de calitate, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Grupului Taparo, Ioan Filip, eveniment la care a fost prezent si premierul Ludovic Orban

Industria textilă este viabilă și are șanse de dezvoltarea declarat ieri, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, unul din cei mai importanți antreprenori din domeniul textilelor, dr.ing. Filip Ioan, care deține grupul TAPARO. În perioada pandemiei, fabrica de textile Techtex, din cadrul grupului a devenit unul din cei mai mari furnizori de măști după instalarea [ Compania este certificată de Agenția Națională a Medicamentului, iar primele măști produse de companie la fabrica din Târgu Lăpuș - Techtex, au plecat la Suceava. Techtex realizează acum peste 100.000 de măști/zi, urmând să extindă capacitatea de producție după instalarea următoarelor trei linii, la sfârșitul acestei.

Industria textilă este viabilă și are șanse de dezvoltare, a declarat la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, unul din cei mai importanți antreprenori din domeniul textilelor, dr. ing. Filip Ioan, care deține grupul TAPARO. În perioada pandemiei, fabrica de textile Techtex, din cadrul grupului a devenit unul din cei mai mari. Prima fabrica romaneasca de textile medicale. Recupereaza TECHTEX S.R.L. Aplicare directa. Locatie: Târgu Lăpuș Detalii. Din grupul: Primul iBuyer din Romania. Home, Lovely Home. Candidati Locuri de munca Site map Suport.

Techtex a pus în funcțiune linia automată de producție a

UAV partener al grupului TAPARO. Industria textilă este viabilă și are șanse de dezvoltarea declarat ieri, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, unul din cei mai importanți antreprenori din domeniul textilelor, dr.ing. Filip Ioan, care deține grupul TAPARO. În perioada pandemiei, fabrica de textile Techtex, din cadrul. Suma de 300.000 de lei a fost acordata comunei Cicarlau, de catre autoritatile maramuresene, pentru realizarea drumului de acces si a retelelor edilitare spre noua fabrica de productie a grupului de firme Taparo - Techtex In Cicarlau urmeaza investitii importante pentru comunitate TECHTEX S.R.L. 2.00 out of 1 rating. Târgu Lăpuș, Romania Prima fabrica romaneasca de textile medicale. This employer does not have any available jobs at the moment. Casta Vivre Citylink English Romana Magyar. Premierul Ludovic Orban a precizat că se va veni cu o nouă completare în ceea ce priveşte măsura legată de accesul pe plajă, în sensul de a permite şi prezenţa turiştilor cu cearşaf sau prosop. În hotărârea de guvern pe care am dat-o privitor la deschiderea plajelor, acolo, într-adevăr am specificat că pe plajele amenajate, pe plajele amenajate, menţionez, accesul se face. Fabrica Techtex Osorhei a livrat deja primele articole de protecție individuală la sistemul de sănătate din Bihor, dar au mai apărut si alti producatori de măști sau alte articole mai mici, Decidex din EBP I fabrica viziere, se lucreaza la producerea de ventilatoare mecanice, niste farmacii locale produc dezinfectanti, dar si TGIE.

Cine este antreprenorul din spatele Taparo, firmă care a

Citește și: Românii au întrebat dacă de la 1 iunie se redeschid piscinele sau ștrandurile.Răspunsul ministrului Marcel Vela În hotărârea de guvern pe care am dat-o privitor la deschiderea plajelor, acolo, într-adevăr am specificat că pe plajele amenajate, pe plajele amenajate, menţionez, accesul se face cu şezlonguri care trebuie să fie la 2 metri (distanţă unul de altul - n. Rulouri exterioare din aluminiu DEKOR TECHTEX. Rulourile exterioare, fie ele aplicate sau suprapuse, cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie. Dupa cum se stie tamplaria in combinatie cu.

INVESTIȚIE - Grupul Taparo și-a extins capacitatea de

Fabrica Techtex a instalat două noi linii tehnologice automatizate pentru producţia de măşti chirurgicale. Astfel, unitatea va putea produce 350.000 de bucăţi/zi. La Techtex, parte a grupului Taparo, au fost instalate încă două linii tehnologice automatizate pentru producţia de măşti chirurgicale, crescând capacitatea de producţie actuală la 350.000 de bucăţi/zi. Până la. CN Afchina Techtex Co., Ltd. 1 YRS. Contactar proveedor. 1/4. Guantes resistentes al corte, hilo tejido de fibra de aramida, precio barato de China. $27.00-$38.50 / Kilogramo. 1.0 Kilogramo (Orden mínima) CN Zhejiang Suretex Composite Co., Ltd. 9 YRS. Contactar proveedor. 1/6

5/29/20 Vizita PM Ludovic Orban la fabrica Techtex - YouTub

Totodata, sunt facute de firma TECHTEX, cea mai la varf fabrica dpdv tehnic, cu liniile cele fabricatie cele mai moderne si rapide. SI IATA CA SE POATE: TOTUL E ROMÂNESC PÂNA SI FILTRUL MASTILOR. FELICITARI DOMNILOR ION SI MARIAN FILIP. Dan. 2020-12-0

Două noi linii tehnologice automatizate pentru producţiaINVESTIȚIE – Grupul Taparo și-a extins capacitatea deCOVID-19 – Criza cauzată de coronavirus, transformată înORADEA l Industrial & Logistic Investments | Page 26Poze, imagini Rulouri textile, rulouri romane, rollup EURO DAN