Home

Statiunea geoagiu bai

Hotelul Ceres din statiunea Geoagiu Bai are 245 locuri de cazare de categoria 2 stele. Hotel Germisara hotel resort şi spa. Model cerere bilete tratament balnear, criterii acordare bilete. Ultimele ştiri. Staţiunea Borsec va avea o nouă bază de tratament balnear Statiunea Geoagiu Bai este localizata in judetul Hunedoara, apartinand orasului Geoagiu. Distanta dintre oras si statiune este de doar 6 km. In aceasta zona, cele mai apropiate orase sunt Orastie, situat la 18 km si Deva, la 46 de km distanta.Aceasta zona este ideala pentru un sejur de cateva zile, timp in care turistii se pot bucura de beneficiile curelor balneare vindecatoare Despre Geoagiu Bai. Statiunea Geoagiu Bai este situata in judetul Hunedoara, la 46 km N-E de Municipiul Deva, 18 km N de Orastie si 8km de Dn7 intr-o zona deluroasa la o altitudine de 350 m. Atestata documentar din anul 1805 statiunea balneo-climaterica se bucura d Rezerva Online: Hotel Vacanta Geoagiu Bai Vezi pe Harta. Cazare Geoagiu Bai, Str. Vilelor, nr. 5 Hotel Vacanta se afla in statiunea balneoclimaterica Geoagiu Bai, judetul Hunedoara, in apropierea oraselor Deva, Orastie, Sebes, Alba Iulia, cu posibilitati de acces din DN7 (intersectia Geoagiu Bai - 14 km) si pe cale ferata la statia CFR Orastie si Halta Geoagiu

Statiunea Geoagiu-Băi - Tratament balnea

Stațiunea Geoagiu Băi se află la o altitudine de 350m, într-o zonă cu un zbucium geologic impresionant care explică formarea izvoarelor mezo-termale. Climatul reconfortant, tonic cu variații mici de temperatură, ierni blânde, veri plăcute. Calitățiile curative ale apelor sunt cunoscute încă de pe vremea dacilor Ne-am cazat în Geoagiu Bai. Stațiunea e destul de linistita, relativ curata, doar traseul spre Grota haiducilor nu e îngrijit, exista plăcute de avertizare cu 2500 lei amenda pentru aruncare de gunoi, dar nimeni nu tine cont de ele. Zona e f.frumoasa, păcat ca Termene Romane nu sunt puțin mai îngrijite Galerie Foto Geoagiu Bai. Un slogan al fotografilor de pretutindeni, amatori sau profesionisti spune ca O imagine face cat o mie de cuvinte. Si pe buna dreptate am spune noi, atunci cand ai placerea de a pune la dispozitie un arsenal de imagini, care nu se vrea totusi complet, ale unei tari atat de fascinante si surprinzatoare cum e Romania Hotelul Ceres din statiunea Geoagiu-Bai are 245 locuri de cazare de categoria doua stele.Asezare mioritica, dintr-un tinut de basm si de legenda, statiunea Geoagiu Bai beneficiaza de un climat temperat si de prezenta dealurilor împadurite cu fag, stejar si brad ce favorizeaza mentinerea aerului la un nivel superior de calitate si cu o concentratie crescuta de ozon Geoagiu-Băi este o localitate (sat) în România, județul Hunedoara , având 391 de locuitori. Se situaează în regiunea Transilvania, , Munții Apuseni, Banat, Kenyérmező. Cele mai populare atracții turistice în zonă sunt Castelul Hunedoarei.. În Geoagiu-Băi avem 5 de cazări disponibile, iar în apropiere se află încă 134 unități de cazare, în toată regiunea sunt în total.

Geoagiu Bai, o statiune balneara in inima Hunedoare

Geoagiu Bai tratament oferte sejur minum 6 nopti cazare cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa, tratament minim 5 zile a cate 2 proceduri/zi/persoana, consultatie medicala gratuita, facilitati pentru copii, cazare Geoagiu Bai in hoteluri 2 - 4 stele.. Geoagiu Bai este o statiune balneoclimaterica permanenta situata la 18 km nord de Orastie si 46 km nord-est de Municipiul Deva, intr. Statiunea Geoagiu Bai str. Vilelor nr. 5. Telefon: 0254 249.111 0254 249.175. Fax: 0254 249.111. Informatii fiscale: VACANTA SRL RO2093170 J20/403/199 Geoagiu bai, cazare, traditii, galerie de imagini, oferte speciale Geoagiu Bai este un orasel curat si linistit , perfect pentru a avea momente de relaxare si tihna , cu imprejurari foarte frumoase unde poti face plimbari in natura sau sa vizitezi monumente istorice , Cetatea Devei , Castelul Corvinilor , Manastirea Prislop in Tara Hategului etc ABONEAZA-TE LA CANAL DISTRIBUIE SI DA LIKE LA FILMULETELE CARE-TI PLAC , VIZIONARE PLACUTA !vizitati canalul meu https://www.youtube.com/channel/UCxYo4cd4NZe..

Despre Geoagiu Băi - TURIST INF

Nr. locuri cazare: 18. Numar camere: 9. 1. Pensiunea Agrementul 2 * - Geoagiu Bai. Adresa: Geoagiu-Bai, str. Germisara, jud. Hunedoara 0.09 (km fata de centrul localitatii) Statiunea Geoagiu Bai este situata la 12 km de orasul Orastie, la o altitudine de 350 m, in mijlocul unor coline acoperite de paduri de fag si brad Geoagiu-Băi, Hunedoara. /  45.93611°N 23.16861°E. Geoagiu-Băi este un sat ce aparține orașului Geoagiu din județul Hunedoara, Transilvania, România . Din punct de vedere administrativ, stațiunea balneo-climaterică Geoagiu-Băi este componentă a orașului Geoagiu, fiind situată la 6 km. de orașul reședință Statiunea de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca Geoagiu Bai. Str. Vilelor, Geoagiu Bai, jud. Hunedoara, cod 335450. Tel: 0254/249.046. 0254/249.045. Hotelul Ceres din statiunea Geoagiu - Bai dispune de 252 locuri de cazare din care: 228 locuri clasificate la categoria 3 stele și 24 de locuri la categoria două stele Peșteri cu fantome și comori Printre obiectivele turistice de aici, neapărat treceți pe listă cascada Clocota, cu o înălțime de 20 de metri) și Grota Haiducilor, din Geoagiu Băi,unde ar fi îngropată o comoară.Pentru drumeții de o zi ați putea să includeți în traseu Peștera Prăbușită din Cigmău (80 la sută din peșteră s-a prăbușit în anul 1977, iar unele persoane.

statiunea geoagiu-bai VIZITEAZĂ Alături de Băile Felix, Buziaş şi Herculane, staţiunea Geoagiu-Băi se bucură de privilegiul inalienabil de a reprezenta una dintre cele mai vechi exploatări balneare de pe teritoriul ţării, datând din perioada colonizării romane Statiunea Geoagiu Bai. Stațiunea se află în partea de sud-est a Munților Apuseni, la poalele Munților Metaliferi, între culmile împădurite ale acestora, în apropierea culoarului Mureșului, la confluența râului Geoagiu cu Mureșul. Localitatea se află la o distanță de 19 km de Orăștie și 46 km de Deva camera pentru 4 persoane. camere cu 3 paturi in geoagiu bai. case. case particulare. cazare hotel alexandra geoagiu bai. cazare in geoagiu bai la garsoniera. cazare particulari geoagiu bai. drum acces geoagiu-bai. garsoniera de inchiriat geoagiu bai

Video subtitles available in ENG and ROMROM Geoagiu Bai se numea acum mai bine de 2000 de ani, Germisara. Se pare ca e un nume dacic care inseamna izvor c.. Cazare in Geoagiu (jud. Hunedoara) - pensiuni de calitate: A petrece o vacanta in pensiuni si agroturism (pensiuni agroturistice) in Geoagiu (jud. Hunedoara) inseamna sa intalnesti un infinit patrimoniu peisagistic, istoric, cultural si artistic si multe alte resurse turistice. laPensiuni.ro a selectionat cele mai bune oferte pentru cazare in pensiuni in Geoagiu (jud Geoagiu Băi, str. Vilelor, nr. 22A. 1376 afișări. question_answer 17 recenzii. supervisor_account 20 adulți în 10 spații de cazare. Vila Ioana se afla situata in statiunea Geoagiu Bai, la 5 minute de mers lejer pana la Strandul Termal. Dispune de 20 locuri de cazare in 10 camere duble dotate cu baie proprie, Tv, apa calda permanent. . Hotelul Ceres din statiunea Geoagiu - Bai are 245 locuri de cazare de categoria doua stele. Asezare mioritica, dintr-un tinut de basm si de legenda, statiunea Geoagiu Bai beneficiaza de un climat temperat si de prezenta dealurilor impadurite cu fag, stejar si brad ce favorizeaza mentinerea aerului la un nivel superior de calitate si cu o concentratie crescuta de ozon Geoagiu (Hungarian: Algyógy) is a town in Hunedoara County, in the historical region of Transylvania, Romania, located on the Mureş river at an altitude of 217 metres above sea level. The river with the same name flows in this place into the Mureș.The town has a population of 5,049. It administers ten villages: Aurel Vlaicu (formerly Binținți; Bencenc), Băcâia (Bakonya), Bozeș (Bózes.

Cazare Geoagiu Bai Oferte Statiunea Geoagiu Bai Cazare

  1. Stațiunea Geoagiu Băi Adresa: Loc. Geoagiu Băi, HD Este o stațiune balneoclimaterică permanentă situată la 18 km nord de Orăștie și 46 km nord-est de Municipiul Deva, într-o zonă deluroasă, la o altitudine de 350 m, situată în depresiunea omonimă de la poalele de SE ale Munților Metaliferi, la confluența râului Geoagiu cu Mureșul. Satul Geoagiu Băi a fost.
  2. Geoagiu Bai este o statiune balneoclimaterica situata la 18 km Nord de localitatea Orastie si 46 km Nord-Est de Municipiul Deva, intr-o zona deluroasa, la o altitudine de 350 m, situata in depresiunea omonima de la poalele de Sud-Est ale Muntilor Metaliferi, la confluenta raului Geoagiu cu Muresul.. Statiunea Geoagiu Bai este bogat in ape termale, mezotermale, bicarbonate, calcice şi.
  3. erale intre 1 si 1.5 mg/litru
  4. Despre Geoagiu-Bai. Statiunea Geoagiu-Bai este situata in partea central-vestica a Romaniei,in judetul Hunedoara , intr-o mica depresiune din Muntii Apuseni, la o altitudine de 350m. Geoagiu Bai se afla la 46 km nord-est de Municipiul Deva (resedinta Judetului Hunedoara) si la 12 km de orasul Orastie, la confluenta raului Geoagiu cu Muresul
  5. Statiunea Geoagiu Bai. Geoagiu Bai este o statiune cunoscuta datorita efectelor terapeutice ale apelor sale termale înca din timpurile cuceririi Daciei de Imperiul Roman. Cu ape bicarbonatate cu calciu, magneziu, cu namoluri de..
  6. erale, namol de turba si bioclimatul de crutare
Geoagiu Bai, Termele daco-romane, Statiuni si orase

Plajă privată. Hotel Germisara. Str. Germisara, Nr. 1B, 335450 Geoagiu Băi, România - Locație excelentă - arată harta. După rezervare, toate detaliile proprietății, inclusiv numărul de telefon și adresa, vor fi furnizate în confirmarea rezervării și în contul dumneavoastră. 8,4 7 hoteluri in Geoagiu Bai, conform filtrelor aplicate. 1. Hotel Diana 2*+. Hotelul Diana Geoagiu Bai este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Geoagiu Bai, intr-o zona in care varietatea bogatiilor minerale, asociata cu frumusetile odihnitoare ale peisajului natural,.. Informatii actualizate despre Statiunea Sangeorz-Bai, Bistrita Nasaud. Imagini cu statiunea, informatii tratament si posibilitate de rezervare cazare online TRATAMENTE BALNEARE STATIUNEA 1 MAI - BIHORHOTEL CERES. Sanatatea ca stare de bunastare cat si orientarea medicinii moderne in favoarea conceptului care defineste sanatatea ca pe un drept fundamental al omului, stau la baza permanentei preocupari a societatii noastre, Hotel Ceres, pentru a oferi un produs turistic de buna calitate, articulat in jurul celor mai eficiente terapii specifice. Geoagiu Bai. Intre Alba-Iulia si Orastie, mai exact, cu aproape 20 km inainte sa ajungeti in Orastie, veti descoperi statiunea Geoagiu-Bai. Istoria ei se pierde in timp, undeva pe vremea dacilor si a romanilor, dar efectele terapeutice ale apelor minerale din Geoagiu sunt inca vii

Statiunea Geoagiu Bai str. Vilelor nr. 5. Telefon: 0254 249.111 0254 249.175. Fax: 0254 249.111. Informatii fiscale: VACANTA SRL RO2093170 J20/403/199 Geoagiu-Bai (Hunedoara) Covasna (Covasna) Lacu Sarat (Braila) Hotelul Ceres din statiunea Bala, dispune de 208 locuri de cazare, clasificate la categoria doua stele Statiunea Bala - Mehedinti: Hotelul Silvana dispune de 200 locuri în camere clasificate la categoria două stele, avand un nivel. Acasă. Ştranduri şi piscine Geoagiu-Băi. Baile Daco Romane Official. Deschide în 4 h 35 min. Program de lucru Baile Daco Romane Official. Actualizat în 15.06.2021. +40 254 249 211. Call: +40254249211. Planificare rută Case și apartamente de vânzare în Geoagiu-Băi. 4. Casa / Vila, Geoagiu-Băi. Este amplasată în Hunedoara, Județul Hunedoara. Casa / Vila cu unitati de cazare si spatiu restaurant in centrul localitatii Geoagiu Bai, langa Biserica Ortodoxa, compusa din 859 mp teren si... 219.000 € Complexul termal situat in statiunea Geoagiu Bai - antica Germisara, statiunea balneara cea mai importanta, mai bine organizata si, ca urmare, mai frecventata de romani de pe teritoriul actual a Hunedoarei - datat in secolele II - III este unic in lume prin prin modul de organizare si amenajare a bazinelor, precum si al inventarului mobil descoperit aici -opt placute votive din aur

Baile Daco-Romane din Statiunea Geoagiu-Ba

Statiunea Geoagiu-Bai. by trecator · 11 februarie 2016. Situata in judetul Hunedoara, Geoagiu-Bai este o statiune balneoclimaterica cu caracter permanent. Statiunea este amplasata la 18 km nord de Orastie si 46 km nord-est de Municipiul Deva, intr-o zona deluroasa, la o altitudine de 350 m, Renumele statiunii Geoagiu-Bai este dat de clima. Statiunea Geoagiu Bai este asezata pe malul drept al Muresului, intr-o depresiune formata de coamele Muntilor Metaliferi. Cea mai mare bogatie a statiunii o constituie izvoarele de ape minerale carbogazoase si termale, cunoscute inca din antichitate. In centrul statiunii se afla relicve ale vechilor amenajari romane ale izvoarelor termale, un. Statiunea Geoagiu-Bai va fi premiata la Bruxelles, pe 27 septembrie 2010, in cadrul Galei Premiilor EDEN 2010, organizata cu ocazia Zilei Europene a Turismului, ca destinatie turistica de excelenta a Romaniei, alaturi de alte 24 de destinatii europene. Destinatiile EDEN sunt desemnate printr-un concurs national, organizat de autoritatea de turism din fiecare tara participanta la proiect, pe. Cazare in statiunea Geoagiu Bai 2021, lista completa cu hoteluri in Geoagiu Bai. Reduceri si oferte speciale de cazare la hotelurile din Geoagiu Bai 2021 pentru acest sezon

Statiunea Geoagiu-Bai, obiective turistice Statiunea Geoagiu-Bai - Geoagiu-Bai statiune balneara declarata de interes national. Calitatile curative ale apelor termale de la Geoagiu-Bai sunt cunoscute din antichitate. Dacii i-au spus localitatii: GERMISARA (germi - cald, fierbinte ; sara - apa), iar dupa colonizare (sec. II d. Hr.) romanii au numit-o: Thermae Dodonae Cazare Geoagiu Bai la pensiunea Vila Mihu. Statiunea este cunoscuta inca de pe timpul romanilor, cand a purtat numele de Germisara, iar mai apoi de Termele Dodonae. In present este o statiune in plina perioada de recunoastere a valorii sale, valoare asigurata prin pozitionarea geografica, conditiile climaterice si avantajele apelor termale. Statiunea balneoclimaterica Geoagiu - Bai este situata la 12 Km nord de orasul Orastie. Se afla intr-o zona deluroasa ce nu depaseste altitudinea de 600 metri, intr-o depresiune formata din ultimele ramificatii ale Muntilor Metaliferi Statiunea Geoagiu Bai este situata la 12 km de orasul Orastie, la o altitudine de 350 m, in mijlocul unor coline acoperite de paduri de fag si brad.Apele mezotermale minerale ale statiunii Geoagiu Bai se folosesc in cura interna si in cura externa. In cura interna sunt recomandate in diferite cazuri: gastrite cronice, afectiuni cronice hepatobiliare si diabet, alergii, anemii si convalescente.

Str. Germisara, Nr.1B, Geoagiu Bai 335450, Hunedoara, Ro Tel.: +40 372 541.000 / +40 254 249.000 Fax.: +40 254 249.100; E-mail: office@hotelgermisara.ro Scrie un mesaj Sunt de acord cu stocare și prelucrarea datelor mele personale de către Hotel Germisara conform termenilor și condițiilo Statiunea Geoagiu-Bai, premiata ca destinatie turistica de excelenta. Statiunea Geoagiu-Bai va fi premiata la Bruxelles, pe 27 septembrie 2010, in cadrul Galei Premiilor EDEN 2010, organizata cu ocazia Zilei Europene a Turismului, ca destinatie turistica de excelenta a Romaniei, alaturi de alte 24 de destinatii europene Translations in context of statiunea Geoagiu Bai in Romanian-English from Reverso Context: Hotelul Ceres din statiunea Geoagiu Bai are 245 locuri de cazare de categoria doua stele Statiunea Geoagiu Bai este situata la 12 km de orasul Orastie, la o altitudine de 350 m, in mijlocul unor coline acoperite de paduri de fag si brad. Apele mezotermale minerale ale statiunii Geoagiu Bai se folosesc in cura interna si in cura externa Teren 2600 mp, Geoagiu-Bai, Hunedoara Z037. Imobiliare » Terenuri. 17 000 €. Geoagiu-Bai 8 iul. Salveaza ca favorit

Ce poţi face 2 zile în Geoagiu-Băi? Ai 5 propuneri de la noi

Geoagiu-bai, un loc înconjurat de istorie și tradiție ! ☀️ ( anii 70 ) Stațiunea Geoagiu-bai, alături de Baile Herculane, Buziaș și Baile Felix, se bucura de privilegiul inelianabil de a reprezenta una dintre cele mai vechi exploatări balneare de pe teritoriul țării, datând încă din perioada colonizării romane As adauga aici obiective istorice de patrimoniu precum: Castrul Roman de de Cigmau, Drumul Roman din compunerea caruia o portiune de aproximativ 160 m, aflata in paralel cu drumul ce leaga statiunea Geoagiu-Bai de catunul Poienari este deosebit de bine conservata, Monumentul si Casa natala Aurel Vlaicu din satul cu acelasi nume

Video: Poze Geoagiu Bai Fotografii si Imagini Statiunea Geoagiu

Hotel Ceres, Geoagiu Bai - Tratament balnea

Book Hotel BTT, Geoagiu Bai on Tripadvisor: See traveler reviews, candid photos, and great deals for Hotel BTT, ranked #3 of 4 hotels in Geoagiu Bai and rated 1 of 5 at Tripadvisor Statiunea Geoagiu-Bai este situata in partea central-vestica a Romaniei, judetul Hunedoara, intr-o mica depresiune din Muntii Apuseni, la o altitudine de 350m. Geoagiu Bai se afla la 46 km nord-est de Municipiul Deva (resedinta Judetului Hunedoara) si la 12 km de orasul Orastie, la confluenta raului Geoagiu cu Muresul Categoriile principale Geoagiu: Auto, moto si ambarcatiuni Geoagiu, Imobiliare Geoagiu, Locuri de munca Geoagiu, Electronice si electrocasnice Geoagiu, Moda si frumusete Geoagiu, Piese auto Geoagiu, Casa si gradina Geoagiu, Mama si copilul Geoagiu, Sport, timp liber, arta Geoagiu, Animale de companie Geoagiu, Agro si industrie Geoagiu, Servicii, afaceri, echipamente firme Geoagiu Geoagiu (Hungarian: Algyógy) is a town in Hunedoara County, in the historical region of Transylvania, Romania, located on the Mureş river at an altitude of 217 metres above sea level. The river with the same name flows in this place into the Mureș.The town has a population of 5,049. It administers ten villages: Aurel Vlaicu (formerly Binținți; Bencenc), Băcâia (Bakonya), Bozeș (Bózes. Tratament cu elixirul tineretii reluat dupa 25 de ani intr-o statiune din Romania. Tratamentele cu namol de turba, extras din zona strandului cu apa termala aflat in statiunea Geoagiu Bai, au fost reluate, dupa aproape 25 de ani de intrerupere, procedurile fiind avizate sanitar si utilizate, in special, in cazul persoanelor care sufera de afectiuni reumatice, dar si pentru alte boli sau.

In prezent in zona acestor terme, functioneaza statiunea balneo-climaterica Geoagiu-Bai situata la o altitudine de 350 m, intr-o zona de un impresionant zbucium geologic care explica formarea izvoarelor mezotermale (cca. 29-33°C). Dupa primul razboi mondial 1914-1918, Geoagiu devine resedinta de baza avand in subordine 31 de sate. Fiecare. Translations in context of Geoagiu Bai resort in English-Romanian from Reverso Context: Geoagiu Bai resort a tourist star on the map of E Cazare Geoagiu Bai. 1,291 likes · 6 talking about this. Cele mai bune oferte de cazare in statiunea Geoagiu Bai Pensiunea Agrementul. Statiunea Geoagiu Bai este situata la 12 km de orasul Orastie, la o altitudine de 350 m, in mijlocul unor coline acoperite de paduri de fag si brad.Apele mezotermale minerale ale statiunii Geoagiu Bai se folosesc in cura interna si in cura externa. In cura interna sunt recomandate in diferite cazuri: gastrite cronice, afectiuni cronice hepatobiliare si diabet, alergii.

Distanţa Bucureşti-Geoagiu-Băi în Km vă este reprezentată pe hartă. Traseu Bucureşti-Geoagiu-Băi pe şosea. Distanţa rutieră dintre Bucureşti şi Geoagiu-Băi, viteză, timp, consum şi costul mediu Tip unitate: HOTEL Nume unitate: CERES: Categorie 2 stele Număr spații 120 Număr locuri 245 Adresa Str. Vilelor FN Oraș: Geoagiu Localitate component Vă invităm la conferința gratuită despre Programul de finanțare nerambursabilă Stațiuni Balneare, marti 16.04.2019 cu incepere de la orele 10.00, in incinta hotelului AIDA din Statiunea Geoagiu Bai! Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam accesati link-ul de mai jos! Va asteptam!..

Cazare Geoagiu-Băi, 3 oferte, 140 alternative - Travelminit

Statiunea geoagiu bai. Tratamentele cu namol de turba, extras din zona strandului cu apa termala aflat in statiunea Geoagiu Bai, au fost reluate, dupa aproape. statiunea geoagiu bai. Tratament cu elixirul tineretii reluat dupa 25 de ani intr-o statiune din Romania - 02.07.2015 Stațiunea Turda se află pe valea Arieșului, într-o regiune de dealuri, la o distanța de 4 km de orașul Turda și 30 km de municipiul Cluj - Napoca

Hotel Germisara Geoagiu Bai, 5 Nopti, PC, Tratament, PRET

Descriere Hotel Ceres Bala Hotel Ceres se afla in statiunea Bala din judetul Mehedinti, intr-o zona pitoreasca de dealuri, la o altitudine de 400 de metri, in sud-vestul tarii.. Numeroase obiective turistice se afla in apropierea hotelului, printre care si Biserica Bala de Jos la 2 km, orasul Drobeta Turnu Severin la 32 de km, Baile Herculane la 33 de km si Cazanele Dunarii la 80 de km Geoagiu-Băi, str. Vilelor, nr. 10 — Tel: +40364431800 — Rezervare, telefon, e-mail, foto — Fără card de credit — Cazare de la 28,9 € — Cel mai bun preț

Sursa: Istoria romana in Dacia (text) si Blogul meu de calator (foto) Complexul termal situat in statiunea Geoagiu Bai - antica Germisara, statiunea balneara cea mai importanta, mai bine organizata si, ca urmare, mai frecventata de romani de pe teritoriul actual a Hunedoarei - datat in secolele II - III este unic in lume prin prin modul de organizare si amenajare a bazinelor, precum si. Statiunea Geoagiu Bai, Romania Geoagiu Bai Geoagiu-Bai este o statiune cu regim permanent, situata in partea central-vestica a Romaniei, in raza comunei Geoagiu (Judetul Hunedoara), intr-o mica depresiune aflata intre ultimele ramificatii ale Muntilor Apuseni (Carpatii Occidentali), altitudine 350 m, 46 km nord-est de Municipiul Deva (resedinta. Complexul termal situat in statiunea Geoagiu Bai - antica Germisara, statiunea balneara cea mai importanta, mai bine organizata si, ca urmare, mai frecventata de romani de pe teritoriul actual a Hunedoarei - datat in secolele II - III este unic in lume prin prin modul de organizare si amenajare a bazinelor, precum si al inventarului mobil descoperit aici -opt placute votive din aur Staţiunea Geoagiu Băi trăieşte la maxim în perioada de vară, atunci când este deschis complexul Băile Daco-Romane. Transformările din ultimii ani l-au transformat într-o destinaţie favorită pentru turişti, dar autorităţile doresc ca staţiunea să fie ocupată pe timpul anului Incident la ştrand, în staţiunea Geoagiu Băi. O fetiţă a murit. O fetita de 7 ani, din judetul Cluj, a murit duminica dupa amiaza dupa ce a fost ranita in urma unui incident petrecut in unul dintre bazinele cu apa termala ale strandului din statiunea Geoagiu Bai. Din primele informatii, se pare ca decesul minorei a survenit dupa ce.

Baile Termale Romane (Germisara) - Geoagiu Bai - prezentare si imagini. Complexul termal situat in statiunea Geoagiu Bai - antica Germisara, statiunea balneara cea mai importanta, mai bine organizata si, ca urmare, mai frecventata de romani de pe teritoriul actual a Hunedoarei - datat in secolele II - III este unic in lume prin prin modul de organizare si amenajare a bazinelor, precum si. Geoagiu-Băi. Alături de Herculane şi Călan, Geoagiu - Bai, se bucura de privilegiul inalienabil de a reprezenta una dintre cele mai vechi exploatări balneare de pe teritoriul ţării, datând din perioada colonizării romane, când staţiunea purta numele de Termae Dodonae. După părerea specialiştilor însă, utilizarea terapeutică a. Cazare Pensiune Geoagiu-bai - prețuri mici și oferte speciale. Pensiunea Roşu este situată în localitatea Orăştie, str. Unirii, nr. 55, jud. Hunedoara şi dispune de patru camere de cazare, fiecare cu baie proprie, loc de luat masa, loc de parcare în curte, piscină si grătar. Contact: 0726316883 Bogdan Rosu 0254242716 Casa de vanzare in Geoagiu. de Geoagiu se afla statiunea Geoagiu Bai, iar in apropierea casei la 20 m se afla statia...Casa de vanzare in orasul Geoagiu, strada Progresului, compusa din 2 camere..., hol, baie, bucatarie, camara, curte, apa trasa in casa, canalizare si gaz. La 5 km. Diverse Geoagiu Bai e statiunea unde mergem de cateva ori pe vara cel putin. Zona e de un pitoresc deosebit. Ati ajuns la cascada? Pentru cei cu probleme digestive exista cateva izvoare de ape minerale in parculetul pe care vad ca l-ai pozat, sunt ape foarte bune pentru bolile de stomac. Parol' eu le-am probat si chiar functioneaz

Did you choose the Geoagiu-Băi resort as your holiday destination? Besides the thermal water pools, there are plenty of historic and touristic objectives to be found and explore. 1.000-year-old mini-church! The top-ranked spots from Geoagiu are the roman baths situated right near the thermal complex of pools, followed by the Roman road and the Cigmău camp Stațiunea Geoagiu - Băi, locul perfect pentru petrecerea minivacanței de 1 mai. Turiștii vor avea ocazia să își petreacă minivacanța de 1 mai în stațiunea balneoclimaterică Geoagiu Băi. Iar cei care vor face această alegere vor fi norocoși pentru că la Complexul Balnear Băile Daco Romane din stațiune a fost pregătit un. Detalii Statiunea balneoclimaterica Geoagiu Bai. situata la 19 km de Orastie, 46 km de Deva, in depresiunea Geoagiu, la poalele sud - estice ale Muntilor Metaliferi, judetul Hunedoara; cunoscuta din perioada antica sub numele de Germisara, in perioada romana sub numele de Thermal Dodonae (romanii au folosit in scop curativ izvoarele de aici si. Fii turist in Romania, descopera frumusetiile patriei, Manastirile din Bucovina, Bisericile din Maramures, Rezervatiile naturale Retezat, Semenic, Apuseni, Piatra. Oferte sejur Geoagiu Bai de la agentiile de turism din Romania | Infoturism.ro te ghideaza si in 2021 in alegerea de sejururi si vacante in Geoagiu Bai

Hotel Ceres Geoagiu Bai, Romania - (Oferte cazare

Casa teren geoagiu bai periferie dj761 si dj705 . Geoagiu, Județul Hunedoara. 85.000 EUR . Camere: 5. 470 m². Colaborator FOTO: Strand baile daco-romane Geoagiu BaiHunedoara: Statiunea Geoagiu Bai a deschis oficial sezonul de vara; numarul turistilor

Descoperă Geoagiu Băi, GEOAGIU / GEOAGIU-BĂI / impresii

Infopensiuni.ro va ofera informatii despre posibilitatile de cazare in Geoagiu Bai, adaptate preferintelor, sezonului, dar si bugetului Dvs.Pe site-ul nostru veti gasi, in afara recomandarilor de cazare in Geoagiu Bai, si recomandari de obiective turistice de vizitat, de restaurante si baruri, precum si harti si informatii actualizate despre starea vremii in Geoagiu Bai Descriere HOTEL GERMISARA, Geoagiu-Bai. Hotelul este situat la intrarea in statiune, dispune de 144 camere duble cu balcon sau fara si apartamente (cate 1 pe etaj) avand posibilitatea de a plati un supliment de front view. Camerele cu balcon sunt cate 4 pe etaj, in fiecare colt. Nu sunt disponibile paturi suplimentare Casa de vanzare in Geoagiu Bai. Hunedoara,Geoagiu-Bai. Casă in centrul stațiunii Geagiu Băi. Casa dispune de 3 camere, baie si toate utilitatiile necesare si anexe. Pentru mai multe detalii cu privire la suprafata, pozitie, compartimentare, etc sunati la 07******61 sau 07******00. 3 camere Statiunea Geoagiu Bai Din Geoagiu Bai Romania Portal Turism. Ce Poţi Face 2 Zile In Geoagiu Băi Ai 5 Propuneri De La Noi. Poze Geoagiu Bai. Hotel Germisara Romania Geoagiu Băi Booking Com. Statiunea Geoagiu Bai In Extra Sezon Impresii Descoperă Geoagiu Băi Geoagiu Geoagiu Băi Amfostacolo

Cazare Geoagiu Bai, Oferte Geoagiu Bai, Oferte Tratament

Toate proprietatile de vanzare intr-un singur loc.3 de anunturi cu Case de vanzare in Geoagiu-Bai, direct de la Proprietari Verificati si agentii Vand garsoniera in statiunea Geoagiu Bai confort 1,compusa din camera,bucatarie,baie,balcon,et.1,dotata cu urmatoarele:usa metalica,geam termopan pe lemn,centrala termica,gresie,faianta,mobila pal,la 3 min de strandul cu apa termala,market,restaurant si magazine. Tel.07*****10 sau 07*****6 Oferte cazare Pachet Tratament 2021 in statiunea Geoagiu Bai. Hoteluri din Geoagiu Bai cu oferte de Pachet Tratament. Cazare Pachet Tratament 202 Translations in context of Geoagiu Bai: resort in English-Romanian from Reverso Context: Hotel Ceres in Geoagiu Bai: resort has 250 beds two-star category

Bază de tratament HOTEL VACANȚA - Geoagiu Ba

Geoagiu Bai - statiunea balneoclimaterica de pe vremea romanilor. Suntem si pe Facebook! Jul 19 8:14 am. 4 cazări pe care să le încerci vara asta în România. Jul 16 7:55 am. Vacanță rustică în România: sate mai puțin cunoscute în care te vei simți ca-n altă țară. Turiștii care vor alege în acest sezon estival să își petreacă timpul liber la bălăceală și relaxarela Băile Daco Romane din stațiunea Geoagiu - Băi, vor avea ocazia să încerce, după zeci de ani, tratamentele cu nămol de turbă, extras din zona ștrandului cu apă termală. Prețul tratamentelor cu nămol este mult mai mic decât [ Hotel Termal*** este situat in centrul statiunii Geoagiu Bai, langa strandul termal Baile Daco-Romane, in apropierea izvoarelor termale cunoscute de pe vremea dacilor si in apropierea ruinelor vechii cetati dacice Germisara. Hotelul Termal este situat la 36 km N-E de Municipiul Deva, 18 km N de Orastie si 8km de Dn7 in statiunea Geoagiu Bai Cazare Geoagiu Bai - prezentare Hotel Alexandra Geoagiu Bai. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Hotel Alexandra Geoagiu Bai

Geoagiu-Bă

Căutați hoteluri în Geoagiu Băi - Booking

Staţiunea balneoclimaterică Geoagiu Băi – CNIPT – Centrul